Laadstations van Energie-Center

Ontdek de toekomst van mobiliteit met Energie-Center! Met onze laadpalen voor elektrische auto's thuis of op het werk ben je altijd klaar voor de rit. Betrouwbaar, efficiënt en duurzaam laden, waar en wanneer je maar wilt.

Bij Energie-Center vind je een ruim assortiment laadpalen voor thuis of op het werk, geschikt voor het opladen van elektrische auto’s. Ontdek op onze website laadpalen van gerenommeerde merken zoals Wallbox, Alfen en andere A-merken. Kies uit diverse modellen en neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan.

De voordelen van het bezitten van een eigen laadpaal

Elektrisch rijden wint snel terrein in Nederland. Momenteel rijdt ongeveer één op de twaalf auto’s elektrisch. Deze trend vertoont een sterke stijging, waarbij het aantal elektrische auto’s in slechts enkele jaren met meer dan 35% is toegenomen. Deze groei wordt voornamelijk aangewakkerd door de financiële voordelen van elektrisch rijden.

Zo is de kilometerprijs van elektrische auto’s aanzienlijk lager dan die van voertuigen op fossiele brandstoffen. Bovendien nemen de voordelen toe wanneer je een eigen laadpaal installeert, zowel thuis als op het werk. Thuis laden betekent geen wachtrijen bij openbare laadpalen en biedt het gemak van opladen tijdens de nacht, waardoor je altijd met een volle accu op weg kunt. Voor bedrijven zijn de kosten van een laadpaal op het werk fiscaal aftrekbaar, wat een extra voordeel biedt.

Slim laden voor de toekomst met een eigen laadstation

Investeren in een eigen laadstation biedt niet alleen gemak, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Door thuis of op het werk elektrische voertuigen op te laden, verminder je de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verlaag je de CO2-uitstoot, wat gunstig is voor het milieu.

Bovendien is het gebruik van een eigen laadpaal efficiënter en milieuvriendelijker dan het gebruik van openbare laadpalen, omdat het energieverlies tijdens het transport van elektriciteit wordt verminderd. Dit bevordert de transitie naar een groenere mobiliteit en draagt bij aan een duurzamere toekomst voor komende generaties. Wil je meer weten over de installatie en aanschaf van een laadpaal voor thuis of op het werk? Neem contact op met Energie-Center voor deskundig advies en antwoorden op al je vragen.

Drie redenen waarom wij de partij voor jou zijn

Voor 12:00 uur aangevraagd?

Dezelfde avond een offerte!

Binnen 4 weken gerealiseerd.

Ja, echt!

Vrijblijvend adviesgesprek

Thuis of telefonisch!

Voor 12:00 uur aangevraagd?

Dezelfde avond een offerte!

Binnen 4 weken gerealiseerd.

Ja, echt!

Vrijblijvend adviesgesprek

Thuis of telefonisch!

Laadstation laten plaatsen door Energie-Center

Met een laadpaal van Energie-Center laad je jouw elektrische auto gemakkelijk en snel op, thuis of op het werk. Kies uit een assortiment van gerenommeerde merken zoals Wallbox en Alfen voor betrouwbare en efficiënte laadoplossingen. Een eigen laadpaal biedt niet alleen gemak, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Door elektrische voertuigen thuis of op het werk op te laden, verminder je de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verlaag je de CO2-uitstoot, wat gunstig is voor het milieu. Bovendien zijn eigen laadpalen efficiënter en milieuvriendelijker dan openbare laadpunten, waardoor ze een belangrijke stap zijn richting een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van een eigen laadstation voor elektrische voertuigen

Met een eigen laadstation geniet je van ultiem gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Je hoeft nooit meer te zoeken naar beschikbare laadpunten en hebt altijd de zekerheid van een volle accu. Bovendien bieden wij professionele installatie- en onderhoudsdiensten, zodat je altijd kunt vertrouwen op een optimaal functionerend laadstation. Laat Energie-Center je helpen bij het realiseren van een naadloze laadervaring voor jouw elektrische voertuig.

Naast de ecologische voordelen biedt een eigen laadstation ook financiële voordelen en flexibiliteit. Zo hoef je niet meer te wachten bij openbare laadpunten en kun je jouw elektrische auto op elk gewenst moment opladen, zelfs ’s nachts. Bovendien zijn de kosten voor een laadpaal op het werk fiscaal aftrekbaar, waardoor je kunt profiteren van belastingvoordelen. Neem vandaag nog contact op met Energie-Center voor meer informatie!

Doe de huisscan

Ontdek welke (duurzame) systemen ideaal zijn voor jouw huis. Probeer onze huisanalyse voor een vrijblijvend advies en een gratis offerte.

Contact

Heb je vragen over één van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan