Onderhoudspakketten

Energie-Center staat garant voor uitstekende service en betrouwbaar onderhoud aan jouw duurzame installaties.

Langdurige prestaties en betrouwbaarheid

Bij Energie-Center staat service hoog in het vaandel, ook als het gaat om storingen en onderhoud. Wij begrijpen dat een goed functionerend systeem essentieel is voor het comfort en de efficiëntie van je huis of bedrijf.

Daarom bieden wij een uitgebreide service voor verschillende duurzame oplossingen, waaronder airco’s, warmtepompen, zonnepanelen, laadstations en lage temperatuur radiatoren. Als het gaat om airco’s, staan onze specialisten klaar om eventuele storingen snel en effectief op te lossen. Of het nu gaat om een defecte ventilator, een lek in het koelsysteem of een ander probleem: wij zorgen ervoor dat je airco snel weer optimaal werkt. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je airco in topconditie blijft en problemen worden voorkomen.

Deskundige onderhoudsdiensten

Voor warmtepompen bieden we ook uitgebreide service aan. Onze ervaren monteurs zijn getraind om verschillende soorten warmtepompen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een warmtepomp of een hybride systeem: wij hebben de expertise om eventuele storingen snel te diagnosticeren en op te lossen. Daarnaast kunnen we preventief onderhoud uitvoeren om de levensduur van je warmtepomp te verlengen en de efficiëntie te optimaliseren.

Zonnepanelen zijn een duurzame investering, maar ook zij vereisen regelmatig onderhoud om optimaal te blijven presteren. Bij Energie-Center bieden we inspectie- en onderhoudsdiensten voor zonnepanelen aan om ervoor te zorgen dat ze schoon zijn en goed functioneren. Als er zich toch problemen voordoen, zoals een defect paneel of een verminderde opbrengst, staan onze experts klaar om deze snel te verhelpen.

Professionele installatie en nazorg

Ook voor laadstations voor elektrische auto’s en lage temperatuur radiatoren bieden we service op maat. Of het nu gaat om het verhelpen van storingen, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het bieden van advies over het optimale gebruik van deze systemen, wij zijn er om je te helpen.

Kortom, bij Energie-Center kun je rekenen op een uitgebreide service voor al je duurzame oplossingen. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om eventuele storingen snel en professioneel op te lossen, zodat je optimaal kunt blijven genieten van het comfort en de efficiëntie van je duurzame systemen.

In het kort:

  • Periodiek onderhoud
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidskosten
  • Bereikbaar bij storingen
Bekijk pakketten en tarieven

Pakketten & Tarieven

Meer informatie over onze pakketten

Heb je vragen over onze producten of diensten of wil je een afspraak maken voor advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Pakket

All electric

  • Periodiek onderhoud
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidskosten
  • Bereikbaar bij storingen
  • Incl. materialen tot €300,-

€ 20,41

Per maand
Direct online afsluiten

Pakket

Hybride

  • Periodiek onderhoud
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidskosten
  • Bereikbaar bij storingen
  • Incl. materialen tot €300,-

€ 16,35

Per maand
Direct online afsluiten

Online afsluiten

Zorgeloos genieten met goed onderhoud

We begrijpen dat je voor lange tijd onbezorgd wilt kunnen vertrouwen op jouw installatie. Regelmatig en vakkundig onderhoud is hierbij van cruciaal belang. Dit zorgt ervoor dat je installatie steeds in topconditie blijft en de kans op defecten vermindert. Onze deskundige technische monteurs zijn uitstekend opgeleid en beschikken over diepgaande expertise.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Heb je vragen over één van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan