Zonnepanelen - Particulier

Wil je als huiseigenaar besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld? Ontdek dan de voordelen van zonnepanelen voor jouw woning! Een slimme keuze voor jouw energiebehoeften.

In een tijd waarin energieprijzen steeds hoger worden en de druk om milieubewust te handelen toeneemt, is investeren in zonne-energie een slimme zet voor elk huishouden. Door gebruik te maken van de eindeloze kracht van de zon kun je niet alleen je energierekening verlagen, maar ook je huis transformeren tot een meer duurzame omgeving.

De voordelen en kosten van zonnepanelen voor jouw woning

Met zonnepanelen maak je jouw woning duurzamer en kun je tegelijkertijd flink besparen op energiekosten. Bij Energie-Center nemen we graag de tijd om jouw specifieke energiebehoeften te bespreken. Door middel van een doordacht plan zorgen wij ervoor dat je optimaal profiteert van je investering in zonne-energie.

Zonnepanelen koop je eigenlijk nooit per stuk maar in een set. De kleinste afname voor particulieren ligt rond de 6 panelen. De meeste huishoudens laten tussen de 10 en 20 zonnepanelen leggen om aan de energiebehoefte te voldoen. Afhankelijk van de soort zonnepanelen betaal je tussen de €3400,- en €5400,- voor een set van 6 tot 10 panelen. De uiteindelijke kosten zijn daarnaast afhankelijk van de installatiekosten.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met het analyseren van jouw huishoudelijk energieverbruik. Op basis hiervan bepalen we het optimale aantal zonnepanelen dat jouw huis nodig heeft. Daarnaast is voldoende beschikbare ruimte voor de installatie van de panelen van belang. Hierbij houden we rekening met:

  • De afmetingen van je dak en de grootte van de zonnepanelen
  • De oriëntatie van je dak ten opzichte van de zon
  • Het type dak dat je hebt: hellend, plat of beide
  • Eventuele obstakels zoals een schoorsteen of dakkapel waar de installateur rekening mee moet houden
  • Veiligheidsvoorschriften, zoals een minimale afstand van 20 cm tot de dakrand.

Stap 1

Specificaties

kWh

Stap 2

Contactgegevens

Stap 3

Offerte check

Vraag jouw offerte of advies aan. Één van onze professionals komt graag bij je langs voor het bespreken van de mogelijkheden.

Drie redenen waarom wij de partij voor jou zijn

Voor 12:00 uur aangevraagd?

Dezelfde avond een offerte!

Binnen 4 weken gerealiseerd.

Ja, echt!

Vrijblijvend adviesgesprek

Thuis of telefonisch!

Voor 12:00 uur aangevraagd?

Dezelfde avond een offerte!

Binnen 4 weken gerealiseerd.

Ja, echt!

Vrijblijvend adviesgesprek

Thuis of telefonisch!

Zonnepanelen voor particulieren

Wil je als huiseigenaar besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld? Ontdek dan de voordelen van zonnepanelen voor jouw woning! Met zonnepanelen op jouw dak wek je zelf groene energie op, waardoor je minder afhankelijk bent van het traditionele elektriciteitsnet en je energierekening aanzienlijk kunt verlagen.

Zonnepanelen particulier van Energie-Center

Met zonnepanelen investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in die van de planeet. Door gebruik te maken van zonne-energie verminder je jouw CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor jou en toekomstige generaties. Bovendien geniet je van een gevoel van voldoening door actief bij te dragen aan de overgang naar duurzame energiebronnen.

Bij Energie-Center begrijpen we dat elke woning unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerp en de installatie tot het onderhoud en de monitoring van jouw zonne-energiesysteem. Met onze hoogwaardige zonnepanelen en professionele service helpen we jou om maximaal rendement te behalen uit jouw investering in zonne-energie.

Wij zijn er om jou te ondersteunen gedurende het hele proces, vanaf het ontwerp en de installatie tot het onderhoud en de monitoring van jouw zonne-energiesysteem. Onze ervaren professionals zorgen voor een snelle en efficiënte installatie van de benodigde zonnepanelen. Ons doel is om jou een soepele en zorgeloze ervaring te bieden, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw huishouden.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zonnepanelen bieden diverse voordelen, zowel op financieel, ecologisch als op maatschappelijk vlak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan besparingen op energiekosten, subsidies en de verhoging van de waarde van uw woning!
Zonnepanelen staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 25 en 30 jaar, maar dit betekent niet dat ze na deze periode volledig stoppen met werken. Na 25 tot 30 jaar kunnen zonnepanelen nog steeds elektriciteit produceren!
Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren, waaronder uw energieverbruik, de energieopbrengst van de zonnepanelen, het beschikbare dakoppervlak, en de hoeveelheid zonlicht die uw locatie ontvangt.

Doe de huisscan

Ontdek welke (duurzame) systemen ideaal zijn voor jouw huis. Probeer onze huisanalyse voor een vrijblijvend advies en een gratis offerte.

Contact

Heb je vragen over één van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan