De vraag van de klant

“Met de keuze voor zonnepanelen wilden we als VvE gebruikmaken van de steeds vaker schijnende zon en iets moois doen voor zowel onze eigen rekening als het energielabel van de woning,” vertelt de voorzitter van onze VvE, die met drie anderen de leiding nam in dit groene initiatief.”

“Na de mogelijkheden verkend te hebben, zowel voor de individuele eigenaren als voor het centrale gebouw, hebben we inspiratie opgedaan bij onze buren. Energie-center heeft ons vanaf het begin ondersteund, vooral bij het uitdenken van de route door de meterkast, wat ons veel gedoe bespaarde,” vervolgt hij.”

Bekijk video

Onze oplossing

“Energie-center onderscheidde zich van andere aanbieders. Waar anderen terughoudend waren, kwamen zij met een plan dat voldeed aan alle keuringen. Hun monteurs waren toegankelijk en communicatief; ze betrokken ons bij het proces en legden alles zorgvuldig uit,” licht de voorzitter toe.

Hij sluit af met een blik op de toekomst: “We zijn trots op wat we als VvE hebben bereikt met de hulp van Energie-center. De zonnepanelen werken uitstekend en we kijken nu al uit naar ons volgende project: laadpalen voor elektrische auto’s.”

“Waar anderen terughoudend waren, kwam Energie-center met een plan dat voldeed aan alle keuringen.“

Voorzitter VvE

Contact

Heb je vragen over één van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan