De vraag van de klant

Karin van Gorp heeft een grote sprong gemaakt naar duurzaamheid en comfort door te kiezen voor zonnepanelen en airconditioning. Gedreven door de wens om haar hoge energierekeningen te verlagen, heeft Karin ontdekt dat deze combinatie niet alleen kostenbesparend is, maar ook een jaar rond comfort biedt. Van een dreigende €700 naar een beheersbare €173 per maand, Karin en haar familie genieten nu van een perfecte temperatuurregeling thuis, terwijl ze ook bijdragen aan een beter milieu.

Karin raadt deze stap naar duurzaam wonen ten zeerste aan en heeft zelf al meerdere kennissen geïnspireerd dit pad te volgen. Haar ervaring onderstreept het potentieel van duurzame technologie om niet alleen het huis, maar ook de planeet te verbeteren.

Bekijk video

Onze oplossing

De installatie verliep soepel en professioneel, met airconditioning in zowel de woon- als slaapkamer en snel geïnstalleerde zonnepanelen die alle verwachtingen overtroffen. Het resultaat? Verbeterde levenskwaliteit door betere nachtrust en het comfort van warmte in de winter en koelte in de zomer, allemaal met een verminderde ecologische voetafdruk.

“Energie-center heeft ons uitstekend begeleid; van het plannen tot de uitvoering, alles was zoals beloofd. We zijn meer dan tevreden,” zegt Karin, een tevreden voorstander van duurzaam leven.

“De installatie verliep soepel en professioneel, met airconditioning in zowel de woon- als slaapkamer en snel geïnstalleerde zonnepanelen die alle verwachtingen overtroffen.“

Karin van Gorp

Contact

Heb je vragen over één van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan